Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-friesland.nl


  Waarzegsters uit Friesland kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live waarzegsters uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Zeer duidelijk medium. Komt al snel tot duidelijke inzichten zonder al te veel vragen te stellen.




Ervaring van Jon met waarzegster Marieke   Ervaring van Jon met waarzegster Marieke   Ervaring van Jon geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Heel goeie kaartleging had ,heeft veel gezegd dat juist was. ik raad marieke aan. mvg jurgen




Ervaring van Jurgen met waarzegster Marieke   Ervaring van Jurgen met waarzegster Marieke   Ervaring van Jurgen geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Lieve Egon, een beetje aangedaan gebeld en kan helemaal rustig weer verder. Ik ben U erg dankbaar en vind U een lief en bescheiden mens, Fijne dagen toegewenst en nogmaals een bovenal gezond 2023.




Ervaring van J met waarzegster Egon   Ervaring van J met waarzegster Egon   Ervaring van J geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Caroline
  Ervaring met waarzegster Caroline
  Lieve Caroline,alles nog aan het verwerken,verschuivingen treden op enorm dank voor jou scherpe oog ,je bent een bijzondere aanwinst op de lijn warme decembergroeten van Bambi




Ervaring van Bambi met waarzegster Caroline   Ervaring van Bambi met waarzegster Caroline   Ervaring van Bambi geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe het wordt geen winter Efteling maar werkelijk een zonvakantie. Jou voorspelling is echt uitgekomen.
Dikke knuffel.




Ervaring van I met waarzegster Zoe   Ervaring van I met waarzegster Zoe   Ervaring van I geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,
We spreken elkaar al heel lang en onze gesprekken blijven gezellig, leuk maar vooral zijn ze erg dierbaar.
De dingen jij weet, ziet en voelt is zo enorm speciaal maar ook altijd raak!
Met jou gesprekken voelt alles weer positief aan, jij sleept me erdoorheen, jij luistert en hoort maar vooral de geruststelling geeft mij zoveel vertrouwen. Dankjewel dat je er altijd bent en mij vooral begrijpt! Je bent de beste die er bestaat! Liefs NY




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sofia
  Ervaring met waarzegster Sofia
  Lieve Sofia wil je bedanken voor je fijne en heerlijke gesprek had ik nodig. Laat je weten betreft mijn poezeke xxx Dik kus Brigitte




Ervaring van paulissen brigitte met waarzegster Sofia   Ervaring van paulissen brigitte met waarzegster Sofia   Ervaring van paulissen brigitte geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sofia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stientje
  Ervaring met waarzegster Stientje
  Top Medium !




Ervaring van Andy met waarzegster Stientje   Ervaring van Andy met waarzegster Stientje   Ervaring van Andy geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Goed medium, het was weer een fijn gesprek. Leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook. Dank voor je eerlijkheid en oprechtheid Miranda




Ervaring van Miranda met waarzegster Olga   Ervaring van Miranda met waarzegster Olga   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Werkelijk waar prachtig wat Sharida kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over medium Sharida.

Vol lof en een warme groet, F




Ervaring van Fran met waarzegster Sharida   Ervaring van Fran met waarzegster Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roma-Tari
  Ervaring met waarzegster Roma-Tari
  Wat een steun ben je voor mij, Roma!
In deze zo moeilijke periode ben je mijn leidraad en houvast zodat ik me staande kan houden.
Duidelijk, zuiver, eerlijk, en heldere inzichten mag je aan me doorgeven: zooo waardevol!!

M.




Ervaring van Marina met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van Marina met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  Lieve Morgane, U bent echt een topper ! Geen zweverige verhaaltjes uit de losse pols, U legt steeds de kaarten, vlug en zonder poespas.ik geloof in u. Al heel veel uitgekomen ! Merci daarvoor ! Tot straks nog eens.




Ervaring van JOSE met waarzegster Morgane   Ervaring van JOSE met waarzegster Morgane   Ervaring van JOSE geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen-Imara
  Ervaring met waarzegster Arwen-Imara
  Arwen je bent een topper.

M.




Ervaring van Marina met waarzegster Arwen-Imara   Ervaring van Marina met waarzegster Arwen-Imara   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen-Imara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali het is zo fijn om met je te praten,
je zit altijd goed met je voorspellingen. Je ziet dingen heel ver vooruit. Ik kon het niet geloven en toch kwam het uit. Ben erg onder de indruk van jou gave.




Ervaring van Ria met waarzegster Gazali   Ervaring van Ria met waarzegster Gazali   Ervaring van Ria geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Dankjewel voor deze les, was erg leerzaam. Ik viel weer weg en het lukte niet meer terug te bellen. Ik ben mooi weggekomen, weet ik nu. Tot de volgende keer!




Ervaring van Over een oude zeur met waarzegster Sid   Ervaring van Over een oude zeur met waarzegster Sid   Ervaring van Over een oude zeur geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeanette
  Ervaring met waarzegster Jeanette
  Super bijzondere vrouw en inzichten gekregen! Mind blowing!




Ervaring van L met waarzegster Jeanette   Ervaring van L met waarzegster Jeanette   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Ik heb soms even een duidelijke en directe aanpak nodig waardoor dingen pas doordringen. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je! Liefs mij




Ervaring van Mar met waarzegster Beau   Ervaring van Mar met waarzegster Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antwan
  Ervaring met waarzegster Antwan
  Hoi antwan
Wel we hebben juist en leuk gesprek gehad en ik laat het u weten dat ik het vol gehouden hebt !
Tot volgend jaar
Grt Rita




Ervaring van Rita met waarzegster Antwan   Ervaring van Rita met waarzegster Antwan   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sorella
  Ervaring met waarzegster Sorella
  Zeer goed in haar consult top sorella




Ervaring van Anouck met waarzegster Sorella   Ervaring van Anouck met waarzegster Sorella   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met waarzegster Olga   Ervaring van Merlijn met waarzegster Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Bij deze wil ik paragnoste Marian ontzettend bedanken. Deze vrouw kan precies vertellen wat er gaande is. Super! xx C




Ervaring van Clair met waarzegster Marian   Ervaring van Clair met waarzegster Marian   Ervaring van Clair geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stientje
  Ervaring met waarzegster Stientje
  Stientje je bent een toppertje van formaat. Meer dan vijf sterren.
Alles komt uit wat jij voorspelt.
Nogmaals dankjewel xxxx van Mir




Ervaring van Mirjam met waarzegster Stientje   Ervaring van Mirjam met waarzegster Stientje   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Maria met waarzegster Johannes   Ervaring van Maria met waarzegster Johannes   Ervaring van Maria geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met waarzegster Sid   Ervaring van Tess met waarzegster Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.




Ervaring van Anne met waarzegster Han   Ervaring van Anne met waarzegster Han   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Erkan is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld, vandaag 1,5u gesproken hahah! omdat ik teleurgesteld was en erkan wist mij weer gerust te stellen met juiste info die ook nog eens kloppen en waar zijn! Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je
Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor! Dan moet je erkan zeker bellen spijt zul je zeker niet krijgen!
Cansin!
xx
A




Ervaring van AS met waarzegster Erkan   Ervaring van AS met waarzegster Erkan   Ervaring van AS geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merlijn
  Ervaring met waarzegster Merlijn
  Hallo marlijn
Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was.
Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb.
Gr Rita




Ervaring van Rita met waarzegster Merlijn   Ervaring van Rita met waarzegster Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Lieve lieve Daisy,
Ik voel mij altijd gehoord bij je, je reikt mij ontzettend veel dingen aan en daar voor ben ik je dankbaar.
Ook mag ik af en toe voor jou invoelen, wat later wat ik in je verhalen hoor ook uit zijn gekomen.
Dat geeft voor mij ook meer zelfvertrouwen, nogmaals mijn dank.
Laatste keer dat ik je aan de lijn had, had je zelf ook erg moeilijk. Hartverscheurend en ik wilde je op dat moment zon dikke knuffel geven. ( in gedachten deed ik dat) je bent lief en rustig als persoon en dat vind ik zelf erg prettig.
Lieve daisy je bent voor mij een topper op de lijn.
Ga zo door. Liefs Anneke




Ervaring van Anneke  met waarzegster Daisy   Ervaring van Anneke  met waarzegster Daisy   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merlijn
  Ervaring met waarzegster Merlijn
  Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.




Ervaring van Zulaika met waarzegster Merlijn   Ervaring van Zulaika met waarzegster Merlijn   Ervaring van Zulaika geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mayela
  Ervaring met waarzegster Mayela
  Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)




Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X met waarzegster Mayela   Ervaring van X geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Caroline
  Ervaring met waarzegster Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met waarzegster Caroline   Ervaring van Josephine met waarzegster Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Laila, fijn je gesproken te hebben.
Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb.
Mensen Laila is een aanrader.
Top




Ervaring van Nancy  met waarzegster Laila   Ervaring van Nancy  met waarzegster Laila   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merlijn
  Ervaring met waarzegster Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met waarzegster Merlijn   Ervaring van Zusanne  met waarzegster Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.




Ervaring van EE met waarzegster Han   Ervaring van EE met waarzegster Han   Ervaring van EE geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merlijn
  Ervaring met waarzegster Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met waarzegster Merlijn   Ervaring van A met waarzegster Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden