Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-friesland.nl


  Waarzegsters uit Friesland kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met waarzegster Sophia   Ervaring van Lisa met waarzegster Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia, Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad, zo bijzonder. Ik bel snel weer xx Chris




Ervaring van Christella met waarzegster Sophia   Ervaring van Christella met waarzegster Sophia   Ervaring van Christella geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik heb voor de eerste keer met Sophia een consult gehad en het voelde heel goed aan. ze had echt gelijk. Aan te raden helderziende.




Ervaring van Paul met waarzegster Sophia   Ervaring van Paul met waarzegster Sophia   Ervaring van Paul geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia, alles wat u zei klopt tot in de detail. Bepaalde dingen kon ik niet plaatsen, omdat ik daar niet op de hoogte van ben. Aanrader. Ik moet zeggen, ik was heel blij om u gesproken te hebben. Een zuiver, to the point consult. U zult nog zeker van me horen. groetjes Anton




Ervaring van Anton met waarzegster Sophia   Ervaring van Anton met waarzegster Sophia   Ervaring van Anton geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, Bedankt voor de wijze inzichten en waardevolle raadgeving. Ik ga het anders aanpakken. Tot gauw je bent een zeldzame parel. Liefs Josine.




Ervaring van Josine met waarzegster Sophia   Ervaring van Josine met waarzegster Sophia   Ervaring van Josine geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, dankuwel voor ons gesprek. ik krijg kippevel door wat u zei. Jij bent echt een top medium Sophia. En ik kan Sophia aan iedereen aanraden echt top.




Ervaring van Sophie met waarzegster Sophia   Ervaring van Sophie met waarzegster Sophia   Ervaring van Sophie geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  hoi Sophia,

dankjewel voor je steun.
De waarheid is aan het licht gekomen.

Jij bent een aanrader voor iedereen d Ik ga je zeker nog contacteren. Dank je.




Ervaring van Sara met waarzegster Sophia   Ervaring van Sara met waarzegster Sophia   Ervaring van Sara geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met waarzegster Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met waarzegster Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een super lieve vrouw je bent echt de beste en bedankt voor de super lieve boodschappen je bent echt de beste dankje wel




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  En opnieuw zat uw pendel goed! Je zag contact voor deze week en ja hoor er is vandaag contact geweest. Je kreeg het weer heel goed door. Ik
Bel je nog om alles te vertellen. Lieve groet. Je weet wel wie ik ben.




Ervaring van Bloem met waarzegster Sophia   Ervaring van Bloem met waarzegster Sophia   Ervaring van Bloem geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, je gaat me nog zeker horen.
Helemaal omdat je zo helder kan kijken.
Bedankt, Meine.




Ervaring van Meine met waarzegster Sophia   Ervaring van Meine met waarzegster Sophia   Ervaring van Meine geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, dank je wel voor het mooie gesprek met mijn overleden vader en symbool van de kersen. Veel liefs Kelly




Ervaring van Kelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Kelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Kelly geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi hoi
Je bent de beste hier. Dankjewel voor de goeie dingen, spreek je snel.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met waarzegster Sophia   Ervaring van Kiss the cook met waarzegster Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen.

Je bent de beste voor mij.
Je opent mijn ogen voor de waarheid. Dank voor alles,




Ervaring van Jeniffer met waarzegster Sophia   Ervaring van Jeniffer met waarzegster Sophia   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia is een heel lieve vrouw . Ze is snel en krijgt veel informatie door in korte tijd . Er zijn al vorige voorspellingen van haar uitgekomen en ook haar pendel zit meestal juist .
Ze is ook super meelevend en probeert op alle vragen antwoord te verkrijgen .
Na een consult met haar voel ik me altijd beter en sta ik leer in mijn kracht . Bedankt lieve Sophia .
Van mij krijg je alle sterren van de hemel .
Lieve groetjes Vlinder .




Ervaring van Vlinder  met waarzegster Sophia   Ervaring van Vlinder  met waarzegster Sophia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  U bent fantastisch. Alles is uitgekomen.




Ervaring van Monique met waarzegster Sophia   Ervaring van Monique met waarzegster Sophia   Ervaring van Monique geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Goedemiddag.
U vandaag voor de eerste keer gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Ik kom zeker bij u terug.




Ervaring van Amalia met waarzegster Sophia   Ervaring van Amalia met waarzegster Sophia   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Toch al een aantal zaken uitgekomen in de situatie. Sophia is een hele lieve en eerlijk. Bedankt voor je inzicht lieve Sophia. Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van Ano met waarzegster Sophia   Ervaring van Ano met waarzegster Sophia   Ervaring van Ano geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Dankje wel jij bent beste en verbinding viel weg .
Ik spreek je gauw weer.
.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een schat van een mens. Heel lief en spontaan.
Meteen de eerste kaart was raak, en kon alles plaatsen.
Mooie vooruitzichten met dingen wat diep in mij speelt, maar die zij niet kon weten.
Dit was mijn eerste gesprek met haar, maar ga haar zeker nog een bellen.




Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik wil u bedanken om mij te steunen en raad te geven.
Het is gegaan zoals je zei. Top.




Ervaring van Me met waarzegster Sophia   Ervaring van Me met waarzegster Sophia   Ervaring van Me geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bijzonder hoe jouw voorspellingen uitkomen. Je had een paar maanden geleden voorspeld dat er een verschuiving in mijn werk plaats zou vinden, terwijl ik het leuk vind wat ik nu doe. Nu blijkt dat het om een promotie ging. Heel erg gaaf dat het zo werkt en dus ook uitkomt. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met waarzegster Sophia   Ervaring van Marjolein met waarzegster Sophia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Favoriete Medium waarvan voorspellingen me steeds maar blijven verwonderen. Ze komen uit ook ter waarschuwing in situaties en om je verder te helpen in blokkades.
Herkent mijn stem altijd zoals zonet en altijd gezellige gesprekken met Sophia, voor 100 procent een aanrader. Gr C.




Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C geplaatst op 26 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, je readings zijn geweldig. ben super gelukkig. Sharda.




Ervaring van Sharda met waarzegster Sophia   Ervaring van Sharda met waarzegster Sophia   Ervaring van Sharda geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Yes, jouw voorspelling is uitgekomen wat betreft vast werk. Goed gezien Sophie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankjewel Sophia je bevestigd dat alles me verbinding viel weg en kan ook ff niet bellen dankjewel net de tips ga ik zeker mee werken ook met die pendel dankjewel bel je snel.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Ik laat jou weten dat 1 voorstelling wat je zei is uit gekomen we krijgen het huis ben er echt heel erg blij mee je bent echt een goeie lieve aardige vrouw en medium echt dankjewel.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een fijne reading heb je gegeven. Over mijn business, ja hoeveel bevestiging moet ik nog krijgen? Ik leg vaak ook kaarten en dat zijn geweldige boodschappen en als die jij hebt gegeven. Enne over die ene vrouw die mij ontkracht . klaar. Dikke punt. Ik ben je echt dankbaar voor.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Sophia   Ervaring van Ingrid met waarzegster Sophia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met waarzegster Sophia   Ervaring van Ilona met waarzegster Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
De verbinding viel weg kan nu ook niet meer bellen maar dankje wel voor de informatie en de tips en als we weten dat we het huis krijgen dan laat ik jou dat weten dankje wel .




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden