Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-friesland.nl


  Waarzegsters uit Friesland kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Manuela
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Bedankt voor je mooie Reading .
Groetjes, A




Ervaring van A met waarzegster Manuela   Ervaring van A met waarzegster Manuela   Ervaring van A geplaatst op 14 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Lieve Manuela je hebt me vandaag zo geholpen ik ben je dankbaar xxx. Dank je wel Manuela, nu kan ik toch rustig slapen.




Ervaring van Madelein met waarzegster Manuela   Ervaring van Madelein met waarzegster Manuela   Ervaring van Madelein geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Dankjewel voor het fijne gesprek. Alles klopt.
Groetjes,Ingrid.






Ervaring van Ingrid met waarzegster Manuela   Ervaring van Ingrid met waarzegster Manuela   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Prachtig.Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt heel bijzonder Manuela. Mijn dank is groot.
Liefs B




Ervaring van Brenda met waarzegster Manuela   Ervaring van Brenda met waarzegster Manuela   Ervaring van Brenda geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Lieve Manuela, wat bent jij ongelooflijk goed in je waarnemingen. Hoef helemaal niks aan te geven en te zeggen je komt zelf al met antwoorden. Jij hebt me onwijs op weg geholpen. Ik heb je niet eens daarvoor bedankt dus ik hoop dat ik het nu een beetje goed maakt met je. Onwijs bedankt Manuela. Jij bent een echt medium met veel kwaliteiten. Lieve groet, Ronald.




Ervaring van Ronald met waarzegster Manuela   Ervaring van Ronald met waarzegster Manuela   Ervaring van Ronald geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Ik heb toch al 3 verschillende mediums gesproken, ieder met hun eigen specialiteit en gave, maar Manuela steekt er toch met kop en schouders boven uit.
Zonder te vragen benoemde zij zoveel kleine details. Heel zuiver, oprecht en eerlijk. Dankjewel voor de reading en luisterend oor.




Ervaring van G met waarzegster Manuela   Ervaring van G met waarzegster Manuela   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Stelt geen vragen en komt met informatie/details die ook nog kloppen.




Ervaring van S met waarzegster Manuela   Ervaring van S met waarzegster Manuela   Ervaring van S geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Beste Manuela,
Heb je net gesproken. Je hebt me weer wat rust en vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Ik laat het je zeker weten.
Fijne dame die in alle rust details geeft over hoe het gaat verlopen. Zo blij.




Ervaring van anoniem met waarzegster Manuela   Ervaring van anoniem met waarzegster Manuela   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Beste Manuela,
Wat een verhaal kreeg ik te horen en het voelt allemaal heel goed. Ongelooflijk dat U dat kunt op basis van alleen een naam. Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst. Ik laat het U zeker weten.




Ervaring van anoniem met waarzegster Manuela   Ervaring van anoniem met waarzegster Manuela   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Lieve Manuela,

bij mijn vorige reactie staat dat ik U een waardering geef van 3 sterren. Dat is fout gegaan U bent een Medium met meer dan 5 sterren. U voelt alles heel goed aan en niets is teveel gevraagd. U neemt de tijd om naar Uw cliet te luisteren, iets wat ik zelf heel belangrijk vind. U bent een aanwinst op dit medium. Dank U wel voor al Uw steun en voorspellingen.




Ervaring van loes met waarzegster Manuela   Ervaring van loes met waarzegster Manuela   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Net manuela gesproken .wat is zij ongelooflijk goed.Nu hopen dat de toekomst ook uitkom,heb daar wel vertrouwen in.




Ervaring van Annie met waarzegster Manuela   Ervaring van Annie met waarzegster Manuela   Ervaring van Annie geplaatst op 19 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Wat bent U goed. Heb U vandaag gesproken. Wat U uit U zelf zei kon ik mijn tranen niet tegenhouden. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat U mij heeft gezegd.




Ervaring van loes met waarzegster Manuela   Ervaring van loes met waarzegster Manuela   Ervaring van loes geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Waauww. wat een bijzondere vrouw. Oprecht hartelijk DANK.




Ervaring van Patricia met waarzegster Manuela   Ervaring van Patricia met waarzegster Manuela   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Net voor het eerst Manuela gesproken.
Zeer aangenaam verrast.
Alleen door je naam en leeftijd kan ze dingen benoemen. Bij mij bv ook echt zaken die nu echt spelen. Maar ook dingen die zijn gebeurd. Ze zei bv ook direct de naam van mijn zoon, zonder dat ik dit had gezegd. Ze wist mijn pijnklacht precies te benoemen, waar ik pijn had, waar ik op moest letten. En ik heb hier zelf niks over gezegd. Echt specifiek.Dus erg knap. Aangenaam gesprek. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga haar zeker terugbellen.

Dankjewel Manuela.
Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Manuela   Ervaring van Karin met waarzegster Manuela   Ervaring van Karin geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Zeer goed , ik sprak je voor de eerste keer en zag alles heel goed . Je zei ook wat andere hebben gezegd juist dat jij heel goed zag wat voor man m n ex was . Groetjes.




Ervaring van Evi met waarzegster Manuela   Ervaring van Evi met waarzegster Manuela   Ervaring van Evi geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Manuela
  Ervaring met waarzegster Manuela
  Lieve Manuela,

Wij spreken elkaar al jaren. Je bent een geweldig medium die al heel vroeg dingen kan zien/voorspellen. Je voorspellingen komen (vroeg of laat) altijd uit.
Je bent een topper. Ik hoop je nog vaak te spreken.

Liefs.




Ervaring van M. met waarzegster Manuela   Ervaring van M. met waarzegster Manuela   Ervaring van M. geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Manuela  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden