Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-friesland.nl


  Waarzegsters uit Friesland kijken in de tarotkaarten en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Dirk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  heerlijk Dirk.
Recht voor uit en zonder omwegen, Jammer dat niet verder in de toekomst kon zien ,maar ik heb wel wat aan je melding.
Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Mirella Hulskamp met waarzegster Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp met waarzegster Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met waarzegster Dirk   Ervaring van Rudy met waarzegster Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met waarzegster Dirk   Ervaring van Rammetje met waarzegster Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.




Ervaring van Flo met waarzegster Dirk   Ervaring van Flo met waarzegster Dirk   Ervaring van Flo geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeie conversatie gehad, en je weet wel veel. Wat je me vroeg om alles dubbel te checken klopte, er zaten fouten in, dankuwel daarvoor.




Ervaring van Marianne met waarzegster Dirk   Ervaring van Marianne met waarzegster Dirk   Ervaring van Marianne geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeie ervaring met Dirk zijn uitleg en voorspelling. Best slimme man. Dankje.




Ervaring van Dannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Dannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 6 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dank u, ik laat u weten mocht het een positieve wending krijgen.

Bedankt.




Ervaring van Twee kreeften met waarzegster Dirk   Ervaring van Twee kreeften met waarzegster Dirk   Ervaring van Twee kreeften geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Thanks. Dirk, .




Ervaring van Herv met waarzegster Dirk   Ervaring van Herv met waarzegster Dirk   Ervaring van Herv geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, hallo. Voelde me echt niet goed in mijn situatie, je hebt het allemaal op een rijtje gezet voor mij. Ben je wel dankbaar daarvoor.




Ervaring van Valerie met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerie met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerie geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Langs deze weg wens ik je een gelukkig 2020 dirk, en bedankt voor de altijd vruchtbare gesprekken. A M.




Ervaring van Annick met waarzegster Dirk   Ervaring van Annick met waarzegster Dirk   Ervaring van Annick geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeiedag Dirk. Was fijn met je gedachten te wisselen. Van het ene onderwerp naar het andere. En zeer klaar.




Ervaring van Danny met waarzegster Dirk   Ervaring van Danny met waarzegster Dirk   Ervaring van Danny geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met waarzegster Dirk   Ervaring van M met waarzegster Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  No nonsens. Zo kan ik je reading noemen Dirk, en daar hou ik wel van. De logica in een mix van je spiritueel inzicht. Zeer interessant. Bedankt.




Ervaring van Martine met waarzegster Dirk   Ervaring van Martine met waarzegster Dirk   Ervaring van Martine geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Lieve Dirk, ik bedank je voor je warme gesprek. Zeer leerrijk om het nu eens door een man te horen zeggen allemaal. Is een andere benadering. Ik hou u op de hoogte van het verloop. Lieve groeten vanwege Ang?le.




Ervaring van Ang?le met waarzegster Dirk   Ervaring van Ang?le met waarzegster Dirk   Ervaring van Ang?le geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, jouw emailconsult was er eentje om te bewaren, wat ik lang zal doen. Heel veel liefs, en nogmaals dank voor je verslag. Fannie.




Ervaring van Fannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Fannie met waarzegster Dirk   Ervaring van Fannie geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met waarzegster Dirk   Ervaring van Chantal met waarzegster Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hey Dirk, bij deze bedank ik jou voor het gesprek. Je bent een meerwaarde. Marcel.




Ervaring van Marcel K met waarzegster Dirk   Ervaring van Marcel K met waarzegster Dirk   Ervaring van Marcel K geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag dirk, eindelijk weer terug. Was blij je te horen gisteren, want je vertelde me heel wat waarheden waar ik mee verder kan. Jouw advies is goud waard, is al gebleken in het verleden. Groeten a. Uit deinze.




Ervaring van Aster met waarzegster Dirk   Ervaring van Aster met waarzegster Dirk   Ervaring van Aster geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hey Dirk, lang niet gezien op de lijn. Je bent eindelijk terug. Jouw prognoses die je gaf voor de zomer kwamen uit. Sprak je kort gisteren en de extra info die je me meegaf is een ware opsteker. I keep in touch.




Ervaring van Guy met waarzegster Dirk   Ervaring van Guy met waarzegster Dirk   Ervaring van Guy geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag Dirk, onlangs kwamen de problemen boven water waar ik voor vreesde. Ik weet niet hoe je't voor elkaar kreeg, maar op een luttele 15 minuutjes heb je alles voor mij op een rij gezet. Dit hielp me echt vooruit. Bedankt voor je nuchtere down-to-earth analyse.




Ervaring van Corrine met waarzegster Dirk   Ervaring van Corrine met waarzegster Dirk   Ervaring van Corrine geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met waarzegster Dirk   Ervaring van Carine met waarzegster Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Julienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met waarzegster Dirk   Ervaring van Jelle met waarzegster Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, langs deze weg bedank ik jou. Ik was beetje nerveus omdat ik dacht dat je mijn probleem niet zou begrijpen. Maar niks was minder waar. Hoe het verder zou gaan heb je me duidelijk uitgestippeld. En alles lijkt erop dat het zo verloopt. Je bent een talent. Liefs, Monique.




Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag beste Dirk, je hebt me heel goed geholpen. Ik ben die man die aan vliegtuigen werkt. Het is wel de waarheid die je me vertelde en heb het nagekeken en je verhaal klopt. Tot nogmaals.




Ervaring van Jean Pierre met waarzegster Dirk   Ervaring van Jean Pierre met waarzegster Dirk   Ervaring van Jean Pierre geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeienacht, het was inderdaad een late reading maar wzt je vertelde was zo zuiver. Vooral de situatie met mijn zoon schatte je goed in, en je tips die je me gaf helpen daadwerkelijk. Tot nog eens.maar dan niet zo laat.




Ervaring van Aline met waarzegster Dirk   Ervaring van Aline met waarzegster Dirk   Ervaring van Aline geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag beste Dirk, ik hou eraan je te bedanken. Je weet best heel veel, en je bent een verstandige man. Dat is mijn indruk over jou. Ik beveel je ten volste aan.




Ervaring van Marleen met waarzegster Dirk   Ervaring van Marleen met waarzegster Dirk   Ervaring van Marleen geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Wauw dirk. Jij bent ongelooflijk goed. Het gaat precies zoals jij mij verteld echt ongelooflijk. Ik ben je dankbaar voor je hulp. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  heb daarnet gebeld met dirk voor de eerste maal .wist direkt waar het over ging maar krediet was op.bel zeker nog terug.




Ervaring van francine met waarzegster Dirk   Ervaring van francine met waarzegster Dirk   Ervaring van francine geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Beste Dirk, door de jaren heen heb ik me al vele malen tot een kaartlegger gewend, en nu tot jou. Per toeval want ik had de verkeerde pin gebruikt. Maar wat was ik blij je gesproken te hebben, toeval bestaat dus niet. Veel liefs A.




Ervaring van Alexandra met waarzegster Dirk   Ervaring van Alexandra met waarzegster Dirk   Ervaring van Alexandra geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-friesland.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden